Снимка: Plovdiv24.bg    Електрически стълб е паднал и премазал автомобил в

...
Снимка: Plovdiv24.bg    Електрически стълб е паднал и премазал автомобил в
Коментари Харесай

Гледката е потресаваща! Бетонен електрически стълб се строполи върху кола!

Снимка: Plovdiv24.bg    

Електрически дирек е паднал и премазал автомобил в Пловдив. Днес екипи на електроснабдителното сдружение отстраняваха повредите в останалите без ток домове. Инцидентът се е станал нощес към 19.30 на улица " Порто Лагос " в квартал " Кършияка ". Сигналът е подаден на телефон 112 от човек, живеещ наоколо, написа Plovdiv24.bg    .

" Аз подадох, тъй като пребивавам в прилежащата кооперация на четвъртия етаж и чух едно туптене, погледнах и видях, че е паднал стълбът. Ако имаше човек, щеше го убие несъмнено ", описа Христо Георгиев.

На мястото идват полиция, пожарна и екипи на електроразпределителното сдружение, които отделят региона. Близо три часа не престават дейностите по повдигането на стълба, който премазва един автомобил и удря странично различен. Собствениците са безапелационни, че ще търсят правата си за възобновяване на вредите.

" Да, ще имам искания, към ЕВН вероятно, тъй като стълбът е техен, а аз го сварвам върху моята кола ", изясни Георги Вълчинов.

От електроразпределителното сдружение потвърдиха за Българска национална телевизия, че стълбът е тяхна благосъстоятелност. Те са почнали инспекция, само че по първична информация паднал огромен клон върху проводниците е предизвикал случая. Относно претенциите, които притежателите на потърпевшите коли ще предявят, от енергийното сдружение обявиха, че ще бъдат прегледани.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР